PIZZA DELIZIA MENEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 62 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Delizia Menen. Meer weten? Ontdek meer

19 jul 2024 om 9:02 Very easy
7 jul 2024 om 20:05 Lekker eten maar een lang bezorgtijd. Ik was bijna uitgehongerd
3 jul 2024 om 0:09 Ordered 3 pastas, 1 polo, 1 carbo and 1 4cheeses. The polo was missing the mushrooms. Got scampi instead of a 4 cheeses. Also 2plates were both half full. I called and they came back with a filled one so that's nice of them. The pastas were good tho.
27 mei 2024 om 21:00 parma pizza was niet hetzelfde of ik de eerste keer bestelde de ruccalo lag er niet op de parmazakaas ontbreekt zal een tijdje duren of ik nog bestel en aan kennissen doorgeeft om te bestellen
7 mei 2024 om 23:13 Top
5 mei 2024 om 23:21 Ik vroeg een Quattro stagione en heb een Quattro fromage gekregen bij aflevering ik doe nooit de doos open maar zal dit in het vervolg wel doen
21 apr 2024 om 20:46 Zeer lekker de beste pizzeria van Takeaway regio Menen
16 apr 2024 om 18:42 Geen klachten over de smaak maar ik had bij betaald voor ham op de pizza en die lag er niet op. Cannelloni spinazie ricotta wat aan de droge kant.
6 apr 2024 om 1:02 Zeer goede pizza
21 mrt 2024 om 6:48 Lekker en snelle levering, top!
15 mrt 2024 om 20:56 1 van de betere calzones die ik al heb gegeten! Zeer lekker, mooi gevuld! Heel beleefd en vriendelijk te woord gestaan ook.